Om VTT

Om Vesthimmerlands Trailer Transport A/S

Vesthimmerlands Trailer Transport A/S i Østrup ved Aars er et alsidigt vognsmandsifrma med stor erfaring i stykgods og specialtransport, samt maskintransporter af enhver art.

Vesthimmerlands Trailer Transport A/S er et vognmandsfirma i vækst. Gennem en årrække har virksomheden udvidet sin vognpark og omsætning betydeligt, og firmaet er med sine biler i dag en af de større vognmandsforretninger i Himmerland.

Firmaet ledes af Torben Jacobsen og opererer i hele Danmark. Det har hovedsagelig transportopgaver i Nordjylland og det sydlige Jylland, herunder især Trekantområdet ved Vejle-Kolding-Fredericia.

VTT benytter ofte faste samarbejds­partnere til transport- og distributions­opgaver til og fra Fyn og Jylland, ligesom firmaets egne vogne efter behov kører landsdækkende transport.

Arbejdsopga­verne spænder fra traditionel kørsel med stykgods og stål til transport af landbrugsma­skiner og byggemateriel.

​Med åbne og lukkede biler med 6 akslede køretøjer på totalvægt 50 ton og op til 33 paller.

På kunde­listen står flere af Danmarks større firmaer, hvilket i nogle tilfælde fremgår af reklamer – i andre tilfælde kører VTT under “eget flag”.

I 2007 indrettede VTT et lagerhotel i Østrup, som opbevarer alle slags stykgods. På grund af virksomhedens positive udvikling er VTT tre gange blevet udnævnt som Gazelle-virksomhed i Børsens landsdækkende opgørelse, Samt AAA i 2014 af Bisnode.

For firmaer der måtte ønske det etableres gerne reklamer på vores egne forvogne/trailere.

Hent hjælp i dag hurtigt og nemt

Står du og mangler informationer, om hvordan en bestemt fragtopgave kan løses og til hvilken pris, så tøv ikke med at skrive til os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.